Demre Şampiyonalara yemekli kutlama ve uğurlama

Şampiyonalara yemekli kutlama ve uğurlama

20.02.2020 - 10:24 | Son Güncellenme:

Şampiyonalara yemekli kutlama ve uğurlama

Şampiyonalara yemekli kutlama ve uğurlama

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA'da birinci olan Demre Anadolu Lisesi Genç Kızlar Futbol takımı ve Antalya İl Güreş Şampiyonası'nda dereceye giren Demreli güreşçilere bir kutlama yemeği verildi. Demreli kızlar Aydın'da yapılacak bölge finallerine uğurlandı.
Demre Öğretmenevinde düzenlenen yemeğe Kaymakam Onur Şatıroğlu, Belediye Başkanı Okan Kocakaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, milli eğitim şube müdürleri Selma Benli, Yusuf Toprakçı, Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Solumaz, futbol takımı antrenörleri Volkan Aksoy ve Nuri Atabey, 18 kişilik futbol takımı ve güreşçiler katıldı. Demre Anadolu Lisesi Genç Kızlar Futbol Takımı, 20- 24 Şubat tarihleri arasında Aydın'da yapılacak olan bölge birinciliğinde Antalya'yı temsil edecek. İstanbul, İzmir, Aydın, Antalya, Muğla ve Denizli şampiyonlarının katılacağı bölge birinciliğinde, üç takım Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazanacak. Antalya'da gençlerde 100 kiloda il birincisi olan Mehmet İnceoğlu, 80 kiloda il üçüncüsü olan Serhat Atalay ve 48 kiloda il üçüncüsü olan Yusuf Ali Sarıca da Kütahya'da yapılacak bölge birinciliğinde Antalya'yı temsil edecek.   
Kaymakam Onur Şatıroğlu, futbol takımı kaptanı Tuğba Güneş'ten hazırlıklar hakkında bilgi aldı. Kaymakam Şatıroğlu, "Antalya'da küçük bir ilçenin takımı olarak il birincisi olmak büyük başarı. Bu başarınızı Aydın'da ilk üçe girerek taçlandırmanız ilçemizi mutlu edecektir. Ama sporda önemli olan yarışmadır. Spor centilmenlik ve sağlıklı yaşam demektir. Güle güle gidin gelin" dedi.
Yemeğin ardından kız futbol takımı Aydın'a uğurlandı.

FOTOĞRAFLI