DöşemealtıDöşemealtı'nda 43 kişiye kısıtlama ihlali cezası

Döşemealtı'nda 43 kişiye kısıtlama ihlali cezası

05.01.2021 - 10:41 | Son Güncellenme:

Döşemealtı'nda 43 kişiye kısıtlama ihlali cezası

Döşemealtında 43 kişiye kısıtlama ihlali cezası

 

Veli KÖKEN/DÖŞEMEALTI, (DHA) - DÖŞEMEALTI ilçesinde 31 Aralık Perşembe akşamı saat 21.00'den 4 Ocak Pazartesi saat 05.00'e kadar uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 43 kişiye cezai işlem uygulandı.

Haberin Devamı

Covid-19 pandemisiyle mücadele tedbirleri kapsamında hükümetin aldığı kararla Türkiye genelinde uygulanan 80 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasında Döşemealtı'nda da polis ve jandarma ekipleri denetimlerini sürdürdü. Kısıtlamayı ihlal eden toplam 43 kişiye 137 bin 250 liralık cezai işlem uygulandı.

FOTOĞRAFLI

KEŞFETYENİ
Pınar Deniz oğlu Fikret Hakan’ın yüzünü ilk kez gösterdi!
Pınar Deniz oğlu Fikret Hakan’ın yüzünü ilk kez gösterdi!

Cadde | 15.06.2025 - 13:44

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Yargı dizisinde canlandırdığı “Ceylin” karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan başarılı oyuncu Pınar Deniz, anne olmanın mutluluğunu yaşıyor.