GazipaşaBoğulma tehlikesi atlattı, hastanede kurtarılamadı

Boğulma tehlikesi atlattı, hastanede kurtarılamadı

30.06.2024 - 10:39 | Son Güncellenme:

Boğulma tehlikesi atlattı, hastanede kurtarılamadı

Boğulma tehlikesi atlattı, hastanede kurtarılamadı

Yücel BULUT/GAZİPAŞA, (DHA)- ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçiren Tolga Berber hastanede hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Olay, dün saat 19.30 sıralarında Koru Sahilinde meydana geldi. Tolga Berber denize girdikten bir süre sonra aşırı dalgalar nedeniyle boğulma tehlikesi atlattı. Durumu fark eden sahildekiler botla Berber'in yardımına gitti. Bota alınarak kıyıya getirilen Tolga Berber'e vatandaşlar tarafından suni teneffüs ve kalp masajı yapıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri de sevk edildi. Sağlık ekiplerince uzun süre kalp masajı ve elektro şok uygulanan Berber hayata döndürüldü. Daha sonra ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne götürülen Tolga Berber tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

KEŞFETYENİ
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!

Cadde | 03.05.2025 - 07:13

Survivor All Star 2025'e sürpriz bir şekilde veda eden isim Yiğit Poyraz olmuştu. İlk paylaşımını yapan Poyraz'ın 'Usta' ifadesi dikkat çekti.