Gazipaşa Kıraathaneye kumar baskını

Kıraathaneye kumar baskını

10.07.2020 - 13:10 | Son Güncellenme:

Kıraathaneye kumar baskını

Kıraathaneye kumar baskını

 

Yücel BULUT/GAZİPAŞA, (DHA) - ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde kıraathanede kumar oynarken yakalanan 5 kişiye, 'kumar oynamak', 'emre aykırı davranmak' ve 'kovid-19 tedbirlerine uymamak' suçlarından toplam 15 bin 85 TL idari para cezası uygulandı.

Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Yeni Mahalle İnönü Caddesi üzerinde C.B'ye ait kıraathanede yapılan uygulamada, A.K., A.B. ve işyeri sahibi C.B'nin aynı masada kumar oynadığı ve masa üzerinde 200 adet okey taşı, 173 adet değişik renklerde oyun pulları ile 83 adet iskambil kâğıdı olduğu görüldü. Ayrıca masada kumar oynayan A.K, A.B. ile yan masada oturan Y.A ve A.U.'nun işyerinde sigara ve alkol tükettikleri tespit edildi.

Polis ekiplerince A.K, A.B. ve işyeri sahibi C.B. hakkında 'kumar oynamaktan', 'emre aykırı davranmaktan' ve 'kovid-19 tedbirlerine uymamaktan', Y.A. ve A.U. hakkında ise 'emre aykırı davranmak' suçlarından toplamda 15 bin 85 TL idari para cezası uygulandı. İşyeri sahibi C.B. hakkında adli işlem die yapıldı.