Antalya IWSA'da kollar yeniden sıvandı

IWSA'da kollar yeniden sıvandı

24.10.2021 - 13:58 | Son Güncellenme:

IWSA'da kollar yeniden sıvandı

IWSAda kollar yeniden sıvandı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA,(DHA) - ULUSLARARASI Kadınlar Dayanışma Derneği (IWSA), pandemi sürecinden sonra üyelerini ilk buluşma, kaynaşma etkinliğinde buluşturdu.

IWSA Antalya Şubesi Başkanı Canan Ekim ve yönetim kurulu üyeleri Saniye Drahor, İlknur Avşar, Füsun Akgül, Neşe Pazarcı, kahvaltı etkinliğine ev sahipliği yaptı, davetlileri kapıda karşıladı.

YOL HARİTASI BELİRLENDİ

Dermek yönetimi, üyeler, davetliler kahvaltı da sıcak çaylarını yudumlanırken, bir yandan da birbirleriyle hasret giderdi. Dernek yöneticileri yeni dönemde izlenecek yol haritasını belirledi, hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi,fikir alış verişinde bulundu.

ÖNCE EĞİTİM VE SAĞLIK

Davetlilerin yoğun ilgisini gören kahvaltıda konuşan IWSA Antalya Şubesi Başkanı Canan Ekim, önceki yıllarda 'Haydi Kızlar Okula' kampanyasına 3 yıl destek verdiklerini, pek çok köy okuluna kütüphane kazandırdıklarını, üniversite öğrencilerine de destek olduklarını hatırlatarak şöyle konuştu:

"Antalya'da 2004 yılının Ocak ayında hizmete giren derneğimiz, hayırsever kişi ve kuruluşlarımızın desteği, derneğimizin de aktivitelerinden sağlanan gelirle birçok üniversite öğrencisine burs imkânı sağlıyor, sorunlarına çözüm üretiyor. İhtiyaçları karşılanan lösemili çocuklara, engelli bireylere de sahip çıktık. Pandemiden dolayı 2 yıl ara verdiğimiz hizmetlerimizi şu andan itibaren yeniden başlatıyoruz. Önceliğimiz her zaman olduğu gibi yine eğitim ve sağlık olacak. Geleceğimizin güvencesi olan üniversiteli gençlerimizin burslarını aksatmadan ödemeye çalışacağız, talep gelmesi halinde de okullarımıza kütüphane kazandırmayı, ihtiyaç sahibi ilk,orta ve lise öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamayı da sürdüreceğiz."

FOTOĞRAFLI

Yazarlar