Kaş Eski muhtar koronavirüse yenildi

Eski muhtar koronavirüse yenildi

01.05.2021 - 14:00 | Son Güncellenme:

Eski muhtar koronavirüse yenildi

Eski muhtar koronavirüse yenildi

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)- ANTALYA'nın Kaş ilçesine bağlı Ova Mahallesi'nin eski muhtarı Ömer İncegül (62), yakalandığı Covid-19 nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Yaklaşık 15 gün önce Covid-19 aşısının birinci dozunu yaptıran Ömer İncegül, bir süre sonra evinde rahatsızlandı. Yakınlarının 'Doktora git' önerisine 'Aşı alerji yaptı' diyerek karşı çıkan İncegül, üç gün sonra durumunun ağırlaşması üzerine sağlık ekibi tarafından Kaş Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada yapılan tetkiklerin ardından acil olarak Finike Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Ömer İncegül, yoğun bakıma alındı. Entübe edilen ve kronik akciğer sorunları olan Ömer İncegül, bu sabah yaşamını yitirdi.

Evli ve iki çocuk babası olan İncegül, 1992 yılında Kaş'a bağlı Ova Mahallesi'nin belde olmasının ardından yapılan yerel seçimlerde, ilk mahalle muhtarı olmuştu. Ova Mahallesi Muhtarlığını aralıksız 12 yıl sürdüren İncegül, Ova Mahallesi'nde seracılıkla uğraşıyordu. Çevresinde sevilen bir kişili olan Ömer İncegül'ün cenazesi Ova Mahallesi'nde toprağa verilecek.

FOTOĞRAFLI