Antalya Kepez'de sathi asfalt sezonu törenle açıldı

Kepez'de sathi asfalt sezonu törenle açıldı

18.06.2021 - 13:46 | Son Güncellenme:

Kepez'de sathi asfalt sezonu törenle açıldı

Kepezde sathi asfalt sezonu törenle açıldı

 

ANTALYA,(DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bu yıl içerisinde ilçede 100 kilometrenin üzerinde asfalt yapılacağını müjdeledi. Başkan Tütüncü, "Bizdeki bu heyecan hiç bitmeyecek. Biz çalıştıkça kazanan Kepez olacak" dedi.

Kepez Belediyesi'nin sathi asfalt sezonu törenle açıldı. İnceleme gezisinin ardından Çankaya Mahallesi ve Fevzi Çakmak mahallesini birbirine bağlayan yeni yol üzerinde 2021 sathi asfalt sezonu açılış töreni düzenlendi. Törene Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün yanı sıra meclis üyeleri, muhtarlar, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar katıldı.

13 YILDA BİN KİLOMETRE YOK

Kepez Belediyesi'nin asfalt sezonu açılış töreninde konuşan Başkan Tütüncü, ilçeye 13 yılda 1.000 kilometreden fazla yeni yol kazandırıldığını söyledi. Yolun asfalt değil, yeni açılan yollar olduğunun altını çizen Başkan Tütüncü, "O yolların içerisinde bazı yollar var ki, çok kıymetli, çok değerli. Bugün hep beraber o yolların bir kısmını gördük. Kepez'in hangi mahallesine giderseniz gidin bu yolları görürsünüz. Göksu mahallesindeki yollar bizim zamanımızda açıldı. Gazi Bulvarı'na, Serik caddesine bizim zamanımızda bağlandı. Altınova'nın her tarafını yollarla birbirine bağladık" dedi. Mahalle ve caddeleri tek tek sayan Başkan Tütüncü, eskilerin "Ya bir yol aç, ya bir yol ver, ya da yolda durma" sözünü de hatırlattı.

Başkan Tütüncü'nün konuşmasının ardından 2021 yılı sathi asfalt sezonu dualarla açılarak, ilk sathi asfalt dökümü gerçekleştirildi.

FOTOĞRAFLI