Korkuteli AK Parti'den Osmankalfalar'a ziyaret

AK Parti'den Osmankalfalar'a ziyaret

11.04.2021 - 09:56 | Son Güncellenme:

AK Parti'den Osmankalfalar'a ziyaret

AK Partiden Osmankalfalara ziyaret

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- AK PARTİ Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar ve beraberindekiler Osmankalfalar Mahallesi'ni ziyaret etti.

AK Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı, Osmankalfalar Mahallesi'nde tarihi eserlerin mahallede kalması konusunda yoğun mesai harcadı. Yoğun bir telefon trafiği sonrası 4 eser mahallede korunacak. Yapılan görüşmeler neticesinde eserlerin Elmalı Müzesine taşınması bir süre daha ertelendi. Erteleme kararı tutulan tutanak ile Osman Kalfalar Mahallesi Muhtarı Murat Duran'a tebliğ edildi. Tebliğin ardından AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar ve yönetimi Osmankalfalar'ı ziyaret ederek, Mahalle Muhtarı Murat Duran ve mahalle halkı ile görüştü.

AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, "Korkuteli'ne bağlı Osmankalfalar Mahallesi'nde Roma Dönemi'ne ait 4 tarihi eserin Elmalı'ya kaldırılmaması noktasında bize yardımcı olan İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş ve MKYK üyemiz Milletvekilimiz Mustafa Köse'ye şahsım ve Osmankalfalar sakinleri adına teşekkür ediyorum. Olayın ardından Osmankalfalar Mahalle'mizde hemşehrilerimizle bir araya geldik, hasbihal ettik. Haklı oldukları davalarında sonuna kadar yanlarında olduğumuzu, aynı zamanda da tarihin yerinde güzel olduğunu anlatarak, bu tarihi eserlerin mahallemizde kalması ve korunması için tüm mücadeleyi birlikte vereceğiz. Biz geçmişimize de sahip çıkarız, geleceğimize de sahip çıkarız, Korkuteli'mize de sahip çıkarız, Osmankalfalar Mahalle'mize de sahip çıkarız, biz AK Parti'yiz" dedi.

FOTOĞRAFLI