Korkuteli Korkuteli'de 15 Temmuz etkinliği

Korkuteli'de 15 Temmuz etkinliği

16.07.2021 - 12:46 | Son Güncellenme:

Korkuteli'de 15 Temmuz etkinliği

Korkutelide 15 Temmuz etkinliği

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla anma programı düzenlendi.

Program, şehitler anıtında gerçekleşti. İlk olarak Fatma Mehmet Cadıl Fen Lisesi tarafından hazırlanan fotoğraf sergisi gezildi ve ardından milli birlik yürüyüşü gerçekleşti. Korkuteli Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini Anma ve Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri yoğun katılımla gerçekleşti. Yürüyüşe, Kaymakam Ömer Çimşit, Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, protokol üyeleri, siyasi parti başkanları ile askeri erkan başta olmak üzere yüzlerce vatandaş katıldı.

Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu. Hain darbe girişimi gecesi ortaya çıkan destansı hikayenin anlatıldığı video meydanı dolduran yüzlerce vatandaş tarafından takip edildi. 15 Temmuz demokrasi şehidi Şehit Yasin Naci Ağaroğlu'nun babası Osman Ağaroğlu, günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı. Ardından Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek ve Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit birer konuşma yaptı. Korkuteli İlçe Müftüsü Mustafa Kızmaz tarafından dua yaptırıldı. Duanın ardından saat 00.13'te sela okunmasıyla etkinlik sona erdi.

FOTOĞRAFLI