Manavgat Aydınevler muhtarlık binası yenileniyor

Aydınevler muhtarlık binası yenileniyor

20.10.2020 - 16:53 | Son Güncellenme:

Aydınevler muhtarlık binası yenileniyor

Aydınevler muhtarlık binası yenileniyor

 

MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Belediyesi, mahalle sakinlerine daha modern ve çağdaş bir ortamda hizmet verilmesini sağlamak amacıyla 2001 yılından bu yana kullanılan Aydınevler Mahallesi muhtarlık hizmet binasında tadilat çalışması başlattı.
Kent genelinde muhtarlık binası sayısını hızla arttıran Manavgat Belediyesi, tadilat çalışmasını planlanandan kısa sürede tamamlayarak mahalle halkının hizmetine sunacak. 25 metrekarelik alanda gerçekleşen çalışmada mevcut muhtarlık binası korunurken, projeye iç ve dış mekan düzenlemesi de ilave edildi. Manavgat Belediyesi'nin kent halkına modern hizmet sunulması amacıyla modern muhtar evi çalışmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Aydınevler Mahallesi Muhtarı Tahsin Yılmaz, tüm mahalle sakinleri adına Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat halkının çağdaş bir ortamda hizmet alabilecekleri muhtarlık hizmet binasının sayılarını arttıracaklarını söyledi. Başkan Şükrü Sözen, "2001 yılından bu yana Aydınevler Mahallemizdeki vatandaşlarımıza hizmet veren muhtarlık binamızı kötü görüntüsünden kurtararak mahallemize yakışır bir şekilde hizmet verebilecek bir yapıya kavuşturmak istiyoruz. Muhtarlık binamız mahallemize ve muhtarımıza şimdiden hayırlı olsun. Tüm halkımızın modern ve çağdaş bir ortamda hizmet alabileceği muhtarlık binalarını aynı hızla yapmaya devam edeceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI