Manavgat İş yeri önündeki kaktüs çalındı

İş yeri önündeki kaktüs çalındı

17.05.2021 - 15:27 | Son Güncellenme:

İş yeri önündeki kaktüs çalındı

İş yeri önündeki kaktüs çalındı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde gözleme evi önünde bulunan kaktüs bitkisi, kimliği belirsiz kadın tarafından çalındı. İş yeri sahibi Sabriye Köşe, çiçeği çalan kişiye, "Benden isteseydi verirdim. Ama çiçeği saksısıyla götürmek nedir? Lütfen benim çiçeğimi getir. Benim için manevi olarak çok değerli" diye seslendi.

Manavgat'ın Yukarı Pazarcı Mahallesi'nde bulunan gözleme evinin sahibi Sabriye Köşe, salgın ve kısıtlamalar nedeniyle uzun süredir kapalı olmasına rağmen her gün kapının önünde bulunan çiçeklerini sulamaya geldiği geçen cumartesi günü iş yeri önünde saksıda duran kaktüsün olmadığını fark etti. Hemen güvenlik kamerası görüntülerini izleyen Sabriye Köşe, cuma saat 20.30 sıralarında iş yerine gelen bir kadının kaktüsü saksıyla birlikte alıp götürdüğünü belirledi.

Kadın girişimci olarak iş yerini 1,5 yıl önce kredi kullanarak hizmete açtığını anlatan Sabriye Köşe, "Kapalı olduğumuz sürede ben her gün buraya gelerek bu çiçekleri suladım. Çiçekleri sularken, kaktüsün çiçek açtığını gördüm ve çok sevindim. Bugün personel gelince onlara da kaktüsün çok güzel çiçek açtığını, görüp görmediklerini sordum. Onlar 'görmedik' deyince çıkıp baktığımda kaktüs yerinde yoktu. Hemen güvenlik kamerasını kontrol ettiğimde, bir kadının çiçeğimi gelerek saksısıyla alıp gittiğini gördüm" dedi.

'ÇİÇEĞİ SAKSISIYLA GÖTÜRMEK NEDİR'

Kendisinin kimseden çiçekleri kıskanmadığını anlatan Sabriye Köşe, "Mahallede birçok kadın benden çiçek istiyor, ben de onlara veriyorum. Benden isteseydi yine verirdim. Ama çiçeği saksısıyla götürmek nedir? Bu çiçeğin maddi değeri yok belki ama manevi olarak önemli. Ben onlara gözüm gibi bakıyorum" diye konuştu.

Çiçeği alan kadına seslenen Sabriye Köşe, "Lütfen benim çiçeğimi getir. Benim için manevi olarak çok değerli" dedi. Sabriye Köşe, çiçeği çalan kadınla ilgili suç duyurusunda bulunacağını da söyledi.

FOTOĞRAFLI

Yazarlar