Manavgat Manavgat polisinden huzur uygulamaları

Manavgat polisinden huzur uygulamaları

25.09.2021 - 13:05 | Son Güncellenme:

Manavgat polisinden huzur uygulamaları

Manavgat polisinden huzur uygulamaları

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde polis tarafından gündüz okullar bölgesinde çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik ve gece de ırmak kenarında kafe ve vatandaşların bir araya geldiği noktalarda genel huzur uygulaması yapıldı.

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçede vatandaşların huzur ve güvenli bir şekilde yaşamlarını devam ettirmeleri amacıyla gerçekleştirdiği uygulamaları devam ettirdi. Dün gündüz saatlerinde okullar bölgesinde yapılan ilk uygulamada, okula devam eden çocuk ve gençlerin korunması ile servis araçlarının kontrolü yapıldı. Uygulamada 35 okul bölgesinde detaylı çalışma gerçekleştirildi. Uygulama kapsamında 85 şahıs, 5 metruk bina, 41 servis aracı, 102 diğer araç, 11 internet, 3 oyun salonu, 6 kahvehane, 5 içkili yer, 8 büfe ve 21 park ve bahçe denetlendi. Uygulamada 5 araca 2 bin 552 lira ceza işlem yapılırken, aranan bir kişi hakkında işlem yapıldı.

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gece saatlerinde de özellikle ırmak kenarında kafe ve vatandaşların toplu olarak bulunduğu alanları denetledi. Çok sayıda polis ekibinin katıldığı denetimlerde vatandaşların kimlik kontrolleri yapılırken, maske takmayanlara uyarıda bulunuldu.

FOTOĞRAFLI