Manavgat Manavgat'ta polis ve jandarmadan kortej

Manavgat'ta polis ve jandarmadan kortej

23.04.2021 - 15:39 | Son Güncellenme:

Manavgat'ta polis ve jandarmadan kortej

Manavgatta polis ve jandarmadan kortej

 

Ömer KARÇA/MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT'ta TBMM'nin açılışının 101. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında polis ve jandarma ekipleri kortej oluşturdu. Sirenlerle geçiş yapan ekiplere vatandaşlar ev ve balkonlarından bayrak sallayarak eşlik etti.

TBMM açılışının 101. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Manavgat'ta resmi törenle kutlandı. Saat 10.00'da Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenginin konulması ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti. Tören İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Türköz'ün günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşma ile sona erdi.

POLİS VE JANDARMADAN KORTEJ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Manavgat İlçe Jandarma Trafik ekipleri ile İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Trafik ekiplerinin oluşturduğu kortej gerçekleştirildi. Çakalderesi Mevkii'nden başlayan ve Hasan Fehmi Boztepe, Antalya, İbrahim Sözen ile Zübeyde Hanım caddelerinden sirenler çalarak geçen korteje, vatandaşlar da evlerinin balkonlarında bayrak sallayarak eşlik etti.

FOTOĞRAFLI