Manavgat Turistlere uyuşturucu satan şüpheliyi jandarma yakaladı

Turistlere uyuşturucu satan şüpheliyi jandarma yakaladı

18.02.2021 - 17:47 | Son Güncellenme:

Turistlere uyuşturucu satan şüpheliyi jandarma yakaladı

Turistlere uyuşturucu satan şüpheliyi jandarma yakaladı

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde jandarma tarafından düzenlenen operasyonda turistlere uyuşturucu madde satışı yaptığı iddia edilen 'baharatçı' lakaplı E.İ., yakalandı.
Manavgat'ın Side Mahallesi'nde bir kişinin, turistlere de uyuşturucu satışı yaptığı bilgisi üzerine Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Yapılan araştırma sonucunda Side'de bir otelde kaldığı tespit edilen ve çevresinde 'baharatçı' lakabıyla tanınan E.İ.'nin yapılan fiziki takip sonucunda uyuşturucu madde sattığı belirlendi. 
Bugün kaldığı otele düzenlenen operasyonda gözaltına alınan E.İ.'nin odasında 1x2 milimetre 107 adet A4 bonzai uyuşturucu maddesi, satışa hazır 5 paket 15 gram metamfetamin maddesi, 8 ecstasy hap ele geçirildi. Jandarma ekipleri tarafından 'uyuşturucu madde imal ve ticareti' ve '6136 sayılı Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet' suçundan gözaltına alınan E.İ., işlemlerinin yapılması için karakola götürüldü.

FOTOĞRAFLI