Antalya Manavgat'ta Aranan Şahıslar Yakalandı

Manavgat'ta Aranan Şahıslar Yakalandı

21.06.2018 - 09:13 | Son Güncellenme:

Manavgat'ta çeşitli suçlardan aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişi ile bir hırsızlık şüphelisi yakalandı

Manavgatta Aranan Şahıslar Yakalandı

ANTALYA (AA) - Manavgat ilçesinde, çeşitli suçlardan aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişi ile bir hırsızlık şüphelisi polis ekiplerince yakalandı.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, Adana Ağır Ceza İlamat Masasınca "yaralama" suçundan 11 ay 7 gün hapis cezası bulunan H.Y, Manavgat Asliye Ceza İlamat Masasınca "kullanmak için uyuşturucu madde bulundurma" suçundan araanan ve 1 yıl 8 ay hapis cezası bulunan A.Y. ile Manavgat Asliye Ceza İlamat Masasınca "hırsızlık" suçundan aranan 3 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şüpheli M.C.G. Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.

İşlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen 3 kişi tutuklanarak Alanya L Tipi Cezaevine teslim edildi.

Öte yandan Mimarsinan Mahallesinde faaliyet gösteren bir ekmek fırınına geceleyin alışveriş yapmak üzere gelerek sadaka kutusu ve içerisinde bulunan 67 lira tutarındaki madeni parayı alan şüpheli U.Y. Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu yakalandı.

Haberin Devamı

Şüphelinin 3 Haziran 2018 tarihinde Aşağı Pazarcı Mahallesinden bir bisiklet çaldığı tespit edildi.

Çalınan malzemeler müştekilere teslim edilirken, gözaltına alınan şüpheli işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi.