Antalya Polis eşlerinden 630 aileye yardım

Polis eşlerinden 630 aileye yardım

06.05.2021 - 11:28 | Son Güncellenme:

Polis eşlerinden 630 aileye yardım

Polis eşlerinden 630 aileye yardım

 

ANTALYA,(DHA) - POLİS Eşleri Derneği Antalya Şubesi, Ramazan ayı nedeniyle yardıma muhtaç 630 aileye gıda yardımında bulundu. Şube başkanı Selda Ulucan, "İhtiyaç sahibi ailelerin sofrasına misafir olduk" dedi.
Polis Eşleri Derneği Antalya Şubesi, Ramazan ayı nedeniyle yardıma muhtaç ailelere destek olmak için, "Yan yana olmasakta biz bir aileyiz" projesi başlattı. 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı'nda 60 çocuğa giysi ve alışveriş çeki veren dernek, ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı da yaptı. Saha çalışması ve Antalya İl Emniyet Müdürlüğü sosyal hesaplarına gelen başvuruları değerlendiren dernek yöneticileri, belirlenen 630 aile için gıda paketi hazırladı. Gıda paketleri, dernek yöneticileri tarafından pandemi koşulları da gözetilerek ailelere teslim edildi.
İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan'ın eşi ve aynı zamanda derneğin Antalya şube başkanı Selda Ulucan, "Hangi nedenle olursa olsun ihtiyacı olduğunu bildiğimiz her çocuğa ve aileye ulaşmaya çalıştık. Ramazan ayına denk gelen 23 Nisan'da çocuklarımızı da sevindirmeye çalıştık" dedi. Şube Başkanı Ulucan, polis ailesi olmanın gururu ve sorumluluk bilinciyle yardıma muhtaçların yanında olmayı devam edeceklerini vurguladı.

FOTOĞRAFLI