Antalya Temsili Atatürk Antalya'da

Temsili Atatürk Antalya'da

19.05.2022 - 16:45 | Son Güncellenme:

Temsili Atatürk Antalya'da

Temsili Atatürk Antalyada

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA (DHA) - ANTALYA’da Kaleiçi Yat Limanı’nda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Mustafa Kemal Atatürk’ün Bandırma Vapuru ile Samsun’a çıkışı canlandırıldı.
Antalya Şairler, Ozanlar, Şairler Derneği (ANŞOYAD) Başkanı Şükrü Erciyeslioglu, her yıl olduğu gibi bu yıl da 19 Mayıs kutlamaları kapsamında  yine temsili Mustafa Kemal Atatürk oldu. Şükrü Erciyeslioglu, beraberindeki temsili kurmayları ile birlikte temsili Bandırma Vapuru'na bindi, Samsun'a gitmek üzere hareket etti. 
Vapurda heyecanlı dakikalar yaşandı, bir süre sonra limana yaklaşıldı. Temsili Atatürk ve arkadaşları limanda kendisi bekleyen ve sevinç çığlıkları atan kalabalığı selamladı, vapurdan inince de "Hoş geldin Pasam" denilerek çiçek yağmuruna tutuldu.
Mustafa Kemal Atatürk'ü bu yıl 23'üncü kez canlandıran emekli asker Şükrü Erciyeslioğlu, temsili Samsun halkına hitaben bir konuşma yaptı, alkış yağmuruna tutuldu.
Yat Limanındaki Atatürk'ü karşılama etkinliği gençlerin okuduğu 'Atatürk' ve 'Cumhuriyet' konulu şiirler ile devam etti. Etkinlik, Kadın Karavancılar Korosu'nun seslendirdiği kahramanlık türküleriyle sona erdi.(DHA)

FOTOĞRAFLI