Antalya Tütüncü'den, Gaziler'e gece yarısı müjdesi

Tütüncü'den, Gaziler'e gece yarısı müjdesi

19.02.2021 - 15:56 | Son Güncellenme:

Tütüncü'den, Gaziler'e gece yarısı müjdesi

Tütüncüden, Gazilere gece yarısı müjdesi

 

ANTALYA,(DHA) - ZİRAİ dona karşı seralarında nöbet tutan Gaziler'deki üreticileri ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün, mahalleye inşa edilen Aile Yaşam Merkezi'nin, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde açılacağı müjdesini verdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, olası zirai don tehlikesine karşı teyakkuzda bekleyen Gaziler'deki üreticileri gece yarısı ziyaret etti. Örtü altı sebze üretiminin yapıldığı seralarda incelemelerde bulunan ve ikram edilen sıcak çay eşliğinde üreticilerle gece boyu sohbet eden Başkan Tütüncü, istek ve talepleri dinledi. Başkan Tütüncü, 18 Mart 2021, Gaziler mahallemiz için çok önemli bir gün olacak" diyerek, mahalleye inşa edilen Aile Yaşam Merkezi'nin Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde açılacağı müjdesini verdi. Gaziler mahallesindeki üreteciler de Başkan Tütüncü'ye teşekkür etti.

KEPEZ'DEN BELÇİKA'YA

Örtü altı kabak üretimi yapılan serayı gezen Başkan Tütüncü, üreticilere yetiştirilen ürünlerin nereye pazarlandığını sordu. Üreticilerden ürünlerin Belçika'ya ihraç edildiğini öğrenen Başkan Tütüncü, "Kepez'den Belçika'ya. Tüm üreticilerimizi ülke tarımımıza sağladıkları katkılardan dolayı kutlamak gerekli. Çiftçimizle, üreticimizle gurur duyuyoruz. Çiftçimiz ve üreticimizin her zaman yanı başında olduk. Olmaya da devam edeceğiz" dedi. Üreticiler de, Ocak sonuna doğru ekilen kabağın 45 ila 50 günlük süre sonunda hasat edilerek ihracata hazır hale geldiğini, bu ekiminin ise yılda iki kez Eylül-Ekim ve Mayıs-Haziran aylarında yapıldığı bilgisini paylaştı.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

 

Yazarlar