Ardahan Ardahan Diyanet-Sen'den Görmez'e Destek

Ardahan Diyanet-Sen'den Görmez'e Destek

26.05.2017 - 18:42 | Son Güncellenme:

.

Ardahan Diyanet-Senden Görmeze Destek

ARDAHAN (AA) - Diyanet-Sen Ardahan Şube Temsilcisi Yavuz Çetinkaya, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'e yönelik eleştirilere tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Çetinkaya, yaptığı yazılı açıklamada, Diyanet İşleri Başkanı Görmez'e yapılan eleştiriler karşısında kendisine sahip çıkılması gerektiğini kaydetti.

Çetinkaya, Diyanet İşleri Başkanlığı'na birilerinin zarar vermeye çalıştığını ifade etti.

Görmez'e yapılan bu saldırının darbe sever bir kesim tarafından kasıtlı yapıldığına işaret eden Çetinkaya, şunları kaydetti:

"Diyanet İşleri Başkanlığı Türkiye'nin manevi kimliğidir. Bu kimliğin temsilcisi olan makamın başı Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Görmez'dir. Bu güne kadar sayısız hizmetlere imza atmış olan başkanlığımızı ve yönetim kadrosunu, art niyetlilere, kirli düşüncelere teslim etmeyi düşünmüyoruz. Verilen hizmetlerin değerler boyutundan nasiplenmemiş olanlar, başkanlık üzerinden suyu bulandırmaya çalışanlar, istediklerini elde edemeyecektir. Bazı medya organları üzerinden kirli projelerin hayata geçirildiğini, bu organlardan farkı olmayan kirli beyinlerin ise başkanlığa sahip çıkılmıyor minvalindeki söylemlerle, bastırılmış, hazmedememiş durumları dışa vuruyorlar."

Haberin Devamı

Çetinkaya, sendika olarak Görmez'e sahip çıkmayı sürdüreceklerini vurguladı.