Ardahan BAŞKAN KÖKSOY’UN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN KÖKSOY’UN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

30.08.2014 - 09:01 | Son Güncellenme:

.

BAŞKAN KÖKSOY’UN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Köksoy, “Ecdadımız, uğrunda büyük bedeller ödeyerek, bizlere her safhası parlak zaferlerle dolu şanlı bir tarih her karışı kanla yoğrulmuş dua ile kurulmuş cennet bir vatan armağan etmiştir” dedi.
92. yıl dönümünü kutladığımız 30 ağustos Zaferi, Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birisi olduğunu dile getiren Köksoy mesajında şunları kaydetti; “Milletimizin birlik ve beraberlik içinde vermiş olduğu, inançlı onurlu ve kahramanca mücadelenin sonucunda kazanılmış büyük bir zaferdir. Ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı tüm imkânsızlıklara rağmen, silahı; inancı ve Vatan sevgisi olan, Türk Milleti’nin sarsılmaz azmi, ile kazanılmıştır.
Bu zafer milletimizi hep güçlü ve dimdik ayakta tutmuş, çok şükür ki, Şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere emaneti olan, bu Vatanı, aziz milletimizin azmi ve gayreti sayesinde her geçen gün daha ileri daha kalkınmış daha da güçlenerek, Gazi Mustafa Kemal’in hedeflediği, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma yolunda kararlı ve emin adımlarla ilerlemektedir. Ülkemizin daha güçlü Milletimizin daha huzurlu olması Şehitlerimiz ‘inde Ruhunu şad edecektir.
Türkiye Cumhuriyeti, geleceğe daha güçlü yürüyen, ekonomisi büyüyen, genç nüfusu artarak, demokrasisini geliştiren, dostlarına güven veren bir konuma gelmiştir.
Bu duygu ve düşüncelerimle, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Ardahanlı vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu zafer yolunda canlarını feda eden İstiklal Savaşı kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”