Aydın Didim godetya çiçekleri ile güzelleşiyor

Didim godetya çiçekleri ile güzelleşiyor

18.05.2021 - 18:37 | Son Güncellenme:

Didim godetya çiçekleri ile güzelleşiyor

Didim godetya çiçekleri ile güzelleşiyor

AYDIN'ın Didim İlçe Belediyesi kenti güzelleştirmek için ilçe merkezi ve sahil kenarlarına Godetya çiçekleri ekerek renkli görüntüler oluşturdu.

Didim Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler turizm kentini güzelleştirmek için çalışmaları yapıyor. Bu kapsamda Çamlık Mahallesi Sahil Caddesi, Mavişehir Mahallesi Sedef Koy mevkii, İnönü Bulvarı, Altınkum ve Yalı Caddesi boyunca 'godetya' cinsi çiçek dikildi. Renkleri ve canlılıkları ile hayranlık uyandıran godetya çiçekleri, Didim Belediyesi tarafından serada yetiştiriliyor. Belediye ekipleri, kentin farklı bölgelerinde de ara verilmeden çiçek dikim çalışmalarına devam edileceğini bildirdi.

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, "Kent genelinde belirlediğimiz program çerçevesinde peyzaj çalışmalarımız devam ediyor. İlçemize görsel anlamda zenginlik katmak için, kendi Seramızda ürettiğimiz godetya çiçeklerinin Altınkum Yalı Caddesi'ne ve ilçemizin farklı noktalarına ekimleri yapılıyor. İyi yaşam kenti Didim'i güzelleştirmeye devam edeceğiz" dedi.

Burhan CEYHAN / AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAFLI