Aydın KURUMLAR ARASI DOSTLUK FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU BELLİ OLUYOR

KURUMLAR ARASI DOSTLUK FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU BELLİ OLUYOR

27.06.2014 - 12:37 | Son Güncellenme:

.

KURUMLAR ARASI DOSTLUK FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU BELLİ OLUYOR

Aydın İl Merkezinde kurum ve kuruluşlar arasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen Kurumlar Arası Dostluk Futbol Turnuvasının sonuna gelindi.
18 kurum takımının 4 ayrı grupta mücadele ettiği dostluk futbol turnuvası kıran kırana geçen mücadelelerle renkli görüntülere sahne oldu. Katılımın ve ilginin bir hayli yoğun olduğu grup müsabakaları sonunda çeyrek finale kalan takımların karşılaşmaları ise nefesleri kesti.
Yarı Finale kalan dört takım D.S.İ, Sağlık İl Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediye Spor takımlarının birbirleriyle yaptıkları müsabaka sonucunda; final Büyükşehir Belediye Spor - İl Sağlık Müdürlüğü takımları arasında; 3.Lük maçı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile D.S.İ. takımları arasında, Adnan Menderes Stadında bu akşam saat 20.00’de 1 ve 2 nolu sahalarda oynanacak ve ilk dört takımın sıralaması belli olacak.
Turnuva ile ilgili açıklama yapan Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, “Turnuvanın centilmence ve sporun ruhuna uygun mücadele içinde geçmesi bizleri mutlu etti. Kurum ve kuruluşlarımızın ilgisine teşekkür ederim. Onları spor sahalarında görmek bizleri mutlu etti. Gelenek halini alan bu mücadeleye önümüzdeki yıllarda da devam etmesini temenni ediyoruz” dedi.