Kuşadası Kuşadası'nda deniz turizmi masaya yatırıldı

Kuşadası'nda deniz turizmi masaya yatırıldı

13.06.2021 - 10:10 | Son Güncellenme:

Kuşadası'nda deniz turizmi masaya yatırıldı

Kuşadasında deniz turizmi masaya yatırıldı

ULAŞTIRMA ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürü Ünal Baylan, Aydın’ın Kuşadası ilçesindeki Ege Port Kuşadası Liman İşletmeleri'ni ziyaret etti.

Türkiye’nin kurvaziyer turizmindeki önemli limanı Ege Port Kuşadası, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürü Ünal Baylan'ı ağırladı. Ziyarette Baylan’a Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çankaya ve Deniz Çevresi Daire Başkanı Turgay Buyuran eşlik etti. Yaklaşık 2 saat süren ziyarette Ege Port Kuşadası Limanı Genel Müdürü Aziz Güngör tarafından Baylan'a, 2021 gemi sezonu öncesinde limanda yapılan hazırlık çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Türkiye genelinde hizmet veren liman başkanlıkları ve sektör temsilcileriyle bir araya gelerek deniz turizmi faaliyetleri hakkında istişarelerde bulunduklarını belirten Baylan, "Pandemi süresi boyunca denizcilik sektörünün faaliyetlerinin kesintisiz olarak devam edebilmesi adına her türlü gayreti göstermekteyiz. Bu kapsamda çok yakın bir zaman içinde kurvaziyer gemi turizminin de yeniden canlanmasını beklemekteyiz" dedi.

Eşber OKAYER / KUŞADASI (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAFLI