Aydın WEB SİTESİ ZORUNLULUĞUNA KOLAY ÇÖZÜM

WEB SİTESİ ZORUNLULUĞUNA KOLAY ÇÖZÜM

01.03.2014 - 12:51 | Son Güncellenme:

.

WEB SİTESİ ZORUNLULUĞUNA KOLAY ÇÖZÜM

Gerek internetin yaygınlaşması ile her firma ve kurumun ihtiyaç hissettiği gerekse Türk Ticaret Kanunu’nda yapılan değişiklikle yasal zorunluluk haline gelen web sitesi zorunluluğuna bilişim firması İnajans geliştirdiği Clouds Web’in son sistemi ile sorun olmaktan çıktı. İsteyen firma ya da kurum 5 dakikada web sitesine kavuşuyor.
İnajans’ın geliştirdiği Clouds Web hizmeti sayesinde hiç bir teknik bilgi ihtiyacı hissetmeden 5 dakikada web sitesi oluşturmanın mümkün hale geldiği belirtildi. İnajans’ın kolay ve ekonomik maliyetlerle web sitesi oluşturmak isteyenlere yönelik yeni hizmeti Clouds Web yayına girdi. Bilişim sektöründe 9 yıldır hizmet veren İnajans’ın yeni markası Clouds Web, mobil uyumlu web sitesi ve son teknoloji HTML5 özelliği ile kullanıcıların ihtiyaç duyduğu bir çok özelliği de sahip olduğu belirtildi.
Clouds Web ile site oluşturmak için herhangi bir kodlama ve programlama bilgisine ihtiyaç duyulmadığını ve kullanıcı dostu arayüzleri sayesinde kurumsal veya kişisel web sitesinin kolayca oluşturulup, yönetim paneli sayesinde yönetilebildiğini belirten Clouds kurucusu Mert Şener birçok firma için sorun olan bu işi 5 dakikada tamamladıklarını belirtti. Bilgisayar ve internetin artık hayatın her alanına girdiğini ve cep telefonu ile birlikte yaşamın ayrılmaz bir parçası haline geldiğini belirten Mert Şener “9 yıldır bilişim sektöründe edindiğimiz tecrübe sayesinde kolay ve ekonomik bir web sitesi oluşturma servisi olan Clouds Web hizmetimizi hayata geçirdik. Hem bireysel hem de kurumsal ihtiyaçlara cevap veren Clouds Web’in en önemli özelliklerinden bir tanesi responsive, yani duyarlı yapısı sayesinde mobil cihazlarla uyumlu çalışıyor olması” dedi.
Clouds Web ile oluşturulan web siteleri, responsive (duyarlı) tasarım alt yapısı sayesinde sadece bilgisayarlarda değil, cep telefonları, tabletler ve mobil cihazlarda da sorunsuz bir şekilde görüntülenebiliyor. Site sahipleri clouds web yönetici panelini kullanarak mobil cihazlar üzerinden sitelerini kolayca güncelleyebileceklerini belirten Şener “Aylık 25 TL hizmet bedeli ile sunulan Clouds web hizmetini kısa bir süre için yüzde 50 indirim fırsatıyla satın alabilecekler. Ücretsiz deneme hesabı oluşturmak ve yüzde 50 indirim fırsatından yararlanmak isteyenler www.clouds.com.tr adresini ziyaret edebilir, Clouds Web hizmetleriyle tanışabilir” dedi.