Balıkesir DURSUNBEY’DE KADINLAR AHŞAP OYUNCAK ÜRETTİ

DURSUNBEY’DE KADINLAR AHŞAP OYUNCAK ÜRETTİ

06.02.2015 - 15:39 | Son Güncellenme:

.

DURSUNBEY’DE KADINLAR AHŞAP OYUNCAK ÜRETTİ

Dursunbey’de Belediye tarafından hayata geçirilen ‘Kadınlar İşte’ projesi ilk meyvelerini verdi. Kadınlar ürettikleri oyuncakları satışa çıkardı.
Balıkesir’in Dursunbey İlçesinde Belediye ve GMKA tarafından hayata geçirilen ‘Kadınlar İşte’ projesi kapsamında eğitim gören yaklaşık 40 bayan eğitimlerinin son günlerinde ürettikleri oyuncakları satışa çıkardı. Dursunbey Kültü Merkezinde oluşturulan sergi alanında satışa çıkan onlarca çeşit oyuncak ve hediyelik eşya vatandaşların beğenisine sunuldu.
Açılış programına Dursunbey Belediye Başkan vekili Ahmet Savran, Dursunbey Müftüsü Mehmet Atlı, Belediye Meclis üyeleri, çeşitli kurum ve kuruluşlardan yetkililer ile çok sayıda vatandaş katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Dursunbey Belediyesi Etüt Proje Müdürü Nusret Ergin GMKA’dan alınan yardım ile ahşap çocuk oyuncakları üzerine kursa başladıklarını ve kursun dörtte üçlük bölümünün tamamlandığını söyledi. Proje kapsamında planlanan bu serginin İlçedeki protokol ve halka göstermeyi hedeflediklerini söyleyen Ergin bu sektörün Dursunbey’de ilerlemesi için çalışacaklarını söyledi. Projenin Dursunbey için hayırlı olmasını dileyen Ergin daha sonra açılış için protokolü davet etti.
Başkan vekili Ahmet Savran ve İlçe Müftüsü Mehmet Atlı tarafından kesilen açılış kurdelesinin ardından davetliler sergileri gezerek ürünler hakkında bilgi aldılar. İki gün boyunca açık kalacak olan sergide ahşap oyuncaklar ve özel tasarın hediyelikler cazip fiyatlar ile satışta olacak.