Erdek Bankadan çektiği emekli maaşını sayarken gasp edildi

Bankadan çektiği emekli maaşını sayarken gasp edildi

19.09.2022 - 17:05 | Son Güncellenme:

Bankadan çektiği emekli maaşını sayarken gasp edildi

Bankadan çektiği emekli maaşını sayarken gasp edildi

Tuncay ERTAN/ERDEK(Balıkesir),(DHA)-BALIKESİR’in Erdek ilçesinde ATM’den emekli maaşının bin 100 TL'sini çeken Öznur Akkaya’nın (82) parası, Ü.K. (30) isimli şüpheli tarafından gasp edildi.

Erdek ilçesinde bir bankanın ATM’sinden emekli maaşının bin 100 TL'sini çeken Öznur Akkaya, paraları saymaya başladı. Bu sırada Akkaya’nın yanına gelen Ü. K., Akkaya’nın elindeki paraları alıp, kaçmaya başladı. Şüpheli olay yerinden kaçarken, Akkaya ise polis merkezine giderek, şikayetçi oldu. Ü.K.,  polis ekiplerince yakalanıp, gözaltına alındı. Olayı anlatan Akkaya şunları söyledi:

"Bugün sabah saatlerinde ATM'den emekli maaşımı çektim. Paramı tam sayacakken arkamdan gelen bir kişi elimdeki tüm paraları alarak kaçmaya başladı. Bende bağırarak etraftan yardım istedim. Bu sırada Erdek Kapıdağ Sahil Taksi Durağında  bulunan Erhan Ünal, Baran ve Hakan Payal isimli vatandaşlar şahsın peşinden koşmaya başladılar. Uzun süre yaşanan kovalamacının ardından  İsmail Dalgıç ve taksi durağından gelen arkadaşlar şahsı yakaladılar.  Daha sonra polis ekipleri şahsı emniyete götürürken, paramın iadesi yapıldı. Böyle bir olaya duyarsız kalmayan yardımıma koşan tüm esnaf kardeşlerime teşekkür ediyorum"

Öte yandan olayla ilgili soruşturmaya başlandı. Gözaltına alınan Ü.K.,  ifadesinin ardından adliyeye çıkartılacak. (DHA)

FOTOĞRAFLI