Havran Balıkesir'de asfalt çalışmaları sürüyor

Balıkesir'de asfalt çalışmaları sürüyor

29.07.2020 - 13:24 | Son Güncellenme:

Balıkesir'de asfalt çalışmaları sürüyor

Balıkesirde asfalt çalışmaları sürüyor

Fatih Emrah ERDOĞAN/HAVRAN (Balıkesir), (DHA)- BALIKESİR Büyükşehir Belesiyesi'nce kent genelinde başlatılan asfalt çalışmalarına devam ediliyor. Havran ilçesine bağlı İnönü ve Cumhuriyet caddelerindeki çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, asfaltlamanın plan ve program dahilinde artarak devam ettiğini kaydetti.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kent geneline yaydığı asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Kentin ana arterlerini birer birer yenileyen, alternatif yollar açarak trafik akışını rahatlatacak çalışmalar yapan ekipler, ilçelerin ihtiyaç duyulan noktalarına da konforlu ulaşımı sağlayacak dokunuşları yapıyor. Alternatif yol ve asfalt çalışmalarının yanı sıra yollarda yenileme ve bakım çalışmaları da hızlı bir şekilde sürüyor.
İlçelerin çeşitli noktalarında yol konforunu artırmak için çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Havran ilçesinde Temaşalık ve Çamdibi mahallelerini bağlayan yolun ardından bu kez de İnönü ve Cumhuriyet caddelerini asfaltlıyor. Caddede süren çalışmaları Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ile birlikte inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, şehirdeki asfalt çalışmalarının plan ve program dahilinde artarak devam ettiğini belirtti.
FOTOĞRAFLI