Manyas AK Parti İl Başkanı Başaran, Manyas’ı ziyaret etti

AK Parti İl Başkanı Başaran, Manyas’ı ziyaret etti

12.06.2020 - 18:47 | Son Güncellenme:

AK Parti İl Başkanı Başaran, Manyas’ı ziyaret etti

AK Parti İl Başkanı Başaran, Manyas’ı ziyaret etti

Süleyman ÖZAYDIN/MANYAS (Balıkesir),(DHA) –AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, Manyas'a gelerek teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, sokağa çıkma kısıtlamaları sırasında kontrollü bir şekilde sürdürülen çalışmaların, yeni normale dönülen şu günlerde yeniden hızlanması için sahaya indi. Bu kapsamda AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, beraberinde AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Mustafa Canbey, Belgin Uygur, Mutlu Aydemir ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meral Yıldız Cengiz ile birlikte Manyas'ı ziyaret etti.

Manyas’ta AK Parti İlçe Başkanı Yıldız Barçın ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Ekrem Başaran, ilçede yapılması planlanan projeler hakkında ilçe teşkilatından bilgi alırken Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Büyükşehir  Belediyesi’nin geniş bir coğrafyaya hizmet verdiğinin altını çizen Başaran, “Balıkesir, geniş bir coğrafya. Ayvalık ile Marmara Adası’nın arasında 300 km mesafe var. Gerek hükümetimizin yerel teşkilatları gerekse Büyükşehir Belediyemiz, sıkıntılı günlerde bile hizmetlerini ve yatırımlarını aksatmadan devam ettirdi. Vatandaşlarımız müsterih olsun, bugünleri geride bıraktıktan sonra çok daha güçlü bir ülke olarak yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI