Manyas Manyas’ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü sade bir törenle kutlandı

Manyas’ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü sade bir törenle kutlandı

14.09.2020 - 12:56 | Son Güncellenme:

Manyas’ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü sade bir törenle kutlandı

Manyas’ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü sade bir törenle kutlandı

Süleyman ÖZAYDIN/MANYAS (Balıkesir) (DHA) –BALIKESİR'in Manyas ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 98.yıl dönümü sade bir törenle kutlandı.

Manyas Kaymakamı Muhammed Kaya, ve Belediye Başkanı Tancan Barçin'in, Atatürk anıtına çelenk sunmalarının ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin yaptığı konuşmada, "Cumhuriyetimizin en önemli kuruluş felsefesinin 'Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir' ilkesidir. Bu da ülkemizi ilgilendiren siyasal, ekonomik, iç ve dış her türlü kararların sadece Türk ulusuna ait olduğu, başka hiç bir ülkenin veya yabancı kuruluşların bu kararlarda söz hakkı olmayacağı ve egemenlik haklarımızdan  kısmen veya tamamen vazgeçme anlamına gelen her türlü teslimiyetçi siyasal anlayışla da kesinlikle izin verilmeyeceğini ifade etmektir" dedi. 

Çelenk sunma törenine AK Parti Balıkesir Mİlletvekili ve MYK üyesi Yavuz Subaşı da katılırken, çelenk sunma töreni sonrası İlçe Jandarma Komutanlığı'na bir şükran ziyareti gerçekleştirildi. Jandarma Karakol Komutanı Jan. Asb. Kıd.Bşçvş. Mehmet Parlak ile bir süre sohbet edildikten sonra, resmi araçlar ile ilçe merkezinde konvoyla tur atılarak tören sona erdi.

(FOTOĞRAFLI)