ManyasManyas’ta denetimler gerçekleştirildi

Manyas’ta denetimler gerçekleştirildi

06.08.2020 - 14:51 | Son Güncellenme:

Manyas’ta denetimler gerçekleştirildi

Manyas’ta denetimler gerçekleştirildi

Süleyman ÖZAYDIN/MANYAS (Balıkesir) (DHA)- BALIKESİR’in Manyas ilçesinde Kaymakam Muhammed Kaya başkanlığında koronavirüs önlemleri kapsamında denetimler yapıldı.

Haberin Devamı

Manyas Kaymakamı Muhammed Kaya, Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçın ve ilgili kurum amirleriyle birlikte ilçe merkeziyle, nüfus yoğunluğu fazla olan kırsal mahallelerde kahvehaneler, internet kafeler,  kuaförler, lokantalar , pastaneler ve şarküterileri denetledi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında işyerlerinde eksiklik olan işyeri sahipleri uyarıldı ve uyarılar yerine getirilmediği takdirde ceza-i müeyyide uygulanacağı belirtildi. Manyas Kaymakamı Muhammed Kaya, genel anlamda koronavirüs tedbirlerine uyulduğunu, bazı esnafların daha titiz davrandığını belirterek kendilerine teşekkür etti. Kaya, maske ve sosyal mesafe kurallarına uymayan vatandaşları da uyardı.

FOTOĞRAFLI

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ