Sason Sason Belediye Başkanı AK Partili İrfan Demir, mazbatasını aldı

Sason Belediye Başkanı AK Partili İrfan Demir, mazbatasını aldı

12.04.2024 - 16:48 | Son Güncellenme:

Sason Belediye Başkanı AK Partili İrfan Demir, mazbatasını aldı

Sason Belediye Başkanı AK Partili İrfan Demir, mazbatasını aldı

Sayım ÖZMEN/BATMAN-SASON, (DHA)- BATMAN’ın Sason ilçesinde, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde AK Parti’den belediye başkanı seçilen İrfan Demir, mazbatasını aldı.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Sason ilçesinde oyların yüzde 32,74’ünü alarak AK Parti’den belediye başkanı seçilen İrfan Demir, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı. Kapısının herkese açık olduğunu belirten Demir, “Bu belediye Sason halkının hizmetkarı olacak. Bu kapı herkese açık olacak ve herkese hizmet edecek. Belediyemizin kazananı Sason halkıdır, tüm vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. İnşallah Sason Belediyesi'nde sosyal belediyecilik anlamında çok güzel hizmetler yapacağız” dedi.

İRFAN DEMİR KİMDİR?

Batman'ın Sason ilçesinde 1977 yılında doğan İrfan Demir, ilk ve orta eğitimini Sason’da lise eğitimini ise Batman Sağlık Meslek Lisesinde tamamladı. Demir, Batman Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Tıbbi̇ Laboratuvar Teknikleri Programından mezun oldu. 2006 yılından bu yana hemşire olarak görev yapan Demir, evli ve 5 çocuk babasıdır.(DHA)

FOTOĞRAFLI