Bilecik GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ ATLETİZM MÜSABAKALARI

GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ ATLETİZM MÜSABAKALARI

03.04.2014 - 11:14 | Son Güncellenme:

.

GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ ATLETİZM MÜSABAKALARI

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanlığının 2014 yılı faaliyet programında yer alan Atletizm Geliştirme Projesi kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen atletizm müsabakaları yapıldı.
Hafta sonu Pelitözü Gölpark koşu parkurunda yapılan müsabakalara merkez ve ilçelerden çeşitli kategorilerde kız ve erkek 104 sporcu iştirak etti. Çekişmeli ve heyecanlı geçen müsabakalar sonucunda dereceye giren sporculara kupalarını Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk ve Atletizm İl Temsilcisi Ali Pamukçu tarafından takdim edildi. Final müsabakaları sonucunda dereceye giren sporcular 25 Nisan 2014 tarihinde Bartın’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Bilecik’i temsil edecekler.
Dereceye giren sporcular ise; 2000 metre kızlar 1’incisi Aybüke Kalender, 2’ncisi Gülay Uzun, 3’üncüsü Fatma Pelvan ve 4’üncüsü Gizem Huylu. 2000 metre erkekler 1’incisi Hüseyin Turhan, 2’ncisi Samet Esatoğlu, 3’üncüsü Muhammed Begeç ve 4’üncüsü Emre Şimşek. 1500 metre kızlar 1’incisi Zuhal Ülker, 2’ncisi Elif Lama, 3’üncüsü Hayriye Nur Arı ve 4’üncüsü Rabia Karataş. 1500 metre erkekler 1’incisi Abdulkadir Taşkıran, 2’ncisi Turgay Erdoğan, 3’üncüsü Hüseyin Turan ve 4’üncüsü Yasin Sosa oldu.