BingölBingöl’de ‘Çanakkale Ruhu’ konferansı

Bingöl’de ‘Çanakkale Ruhu’ konferansı

08.12.2023 - 17:19 | Son Güncellenme:

Bingöl’de ‘Çanakkale Ruhu’ konferansı

Bingöl’de ‘Çanakkale Ruhu’ konferansı

Mesut BUDRAÇ/BİNGÖL,(DHA)- BİNGÖL’de, İl Emniyet Müdürlüğü’nün yürüttüğü Çocuk ve Gençleri Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında, ‘Çanakkale Ruhu’ konulu konferans verildi.
İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Sen Yeter ki Umut Ol’ projesi, Çocuk ve Gençleri Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında, Bingöl Üniversitesi'nde öğrencilere yönelik ‘Çanakkale Ruhu’ konulu konferans verildi. Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümü Okutmanı Ahmet Nedim Kilci’nin Bingöl Üniversitesi Kongre Merkezi'nde verdiği konferansa Vali Yardımcısı Engin Tok, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Bingöl Üniversitesi Rektörü İbrahim Çapak, İl Emniyet Müdürü Şükrü Orhan, il protokolü, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Okutman Kilci, Çanakkale savaşında bilinmeyenleri anlattı.(DHA)
FOTOĞRAFLI

KEŞFETYENİ
Şok sözler! 'Survivor tarihinin açık ara en leş takımı'
Şok sözler! 'Survivor tarihinin açık ara en leş takımı'

Cadde | 09.05.2025 - 09:45

Survivor All Star 2025'te finale sayılı günler kala yarışmada heyecan giderek artıyor. Survivor macerası sona eren Senem Genç, sosyal medya hesabından olay bir paylaşımla adından söz ettirdi.

Yazarlar