BitlisBitlis'in yeni valisi Karaömeroğlu, göreve başladı

Bitlis'in yeni valisi Karaömeroğlu, göreve başladı

16.08.2023 - 20:22 | Son Güncellenme:

Bitlis'in yeni valisi Karaömeroğlu, göreve başladı

Bitlisin yeni valisi Karaömeroğlu, göreve başladı

Özcan ÇİRİŞ- Ceren ÇALIŞKAN/ BİTLİS, (DHA)- CUMHURBAŞKANLIĞI kararnamesiyle Sinop Valiliği görevinden Bitlis Valiliğine atanan Erol Karaömeroğlu, Bitlis’e gelerek görevine başladı.
Karaömeroğlu, Bitlis Valiliği önünde kurum amirleri ve bazı Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri tarafından karşılandı. Karşılayanlar ile tek tek tokalaşan Vali Karaömeroğlu, makama çıkarak görevine başladı. 
Vali Karaömeroğlu, Bitlis’te daha önce görev yapan Valilere teşekkür ederek, “Doğu Anadolu'nun güzide şehirlerinden biri olan, adeta bir açık hava müzesini andıran bu güzel kentimizi, Türkiye Yüzyılı Hedefleri doğrultusunda, çok daha müreffeh ve huzurlu bir noktaya taşımanın azmi ve kararlılığı içerisinde olacağız. Anadolu tarihinin merkezi, kadim medeniyetlerin ev sahibi Bitlis'imize hizmet etme onurunu yaşatan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya'ya bir kez daha teşekkür ve şükranlarımı arz ediyorum. “Halka Hizmet Hakka Hizmettir” anlayışı ile mesai mefhumu gözetmeksizin, durmadan yorulmadan Bitlis'e ve Bitlis halkına hizmet edeceğiz. “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" düsturu ile her alanda projelere, yatırımlara hız kesmeden devam edeceğiz. Bitlis'e ve Bitlis Halkı için aşkınan çalışıp, aşkınan hizmet edeceğiz. Kapımız 24 saat açık olacaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde, toplumun tüm kesimlerini kucaklayan, ekip ruhu ve ortak akılla hareket eden, vatandaş odaklı bir çalışma modelini uygulayacağız. Türkiye Yüzyılında Bitlis'imizi çok daha ileriye taşıyacağız. Hep birlikte çalışacağız, hep birlikte başaracağız. Görevi devraldığım güne kadar Bitlis'e ve kıymetli Bitlis halkına hizmet etmiş değerli meslektaşım Sayın Oktay Çağatay'a ve daha önce hizmet etmiş diğer tüm Valilerimize can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Bu güzide şehrimizde görev yapmanın onuruyla tüm halkımıza sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum” dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI