Bucak Bucak'ta Cumhuriyet coşkusu

Bucak'ta Cumhuriyet coşkusu

29.10.2021 - 10:50 | Son Güncellenme:

Bucak'ta Cumhuriyet coşkusu

Bucakta Cumhuriyet coşkusu

 

Halim AKCA/BUCAK, (DHA) - BURDUR'un Bucak ilçesinde Cumhuriyet'in 98'inci yılı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet yürüyüşü ve fener alayı düzenlendi.

Bucak'ta Cumhuriyet'in 98'inci yılı kutlamalarında düzenlenen Cumhuriyet yürüyüşü ve fener alayına yüzlerce kişi katıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü binası önünde başlayan yürüyüşe Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Kaymakam Refiği Sevban Gökbunar, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Sarı, resmi dairelerin amir ve müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, öğrenciler ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Cumhuriyet yürüyüşü, fener alayına katılanlar Türk Bayrağı ve Atatürk posteriyle yürüdü. Kortejde, Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerinin vapur görünümüne dönüştürdüğü eski ambulans yoğun ilgi gördü. Cumhuriyet yürüyüşü ve fener alayı, Cumhuriyet Meydanında sona erdi. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, burada yaptığı konuşmada, "Eşsiz vatan üzerinden yükselen Türkiye Cumhuriyeti emin adımlar ile geleceğe yürümekte ve modern, büyük Türkiye ideali yolunda hedeflerini gerçekleştirmektedir" dedi.

Meydandaki kutlamalarda Türk Halk Müziği sanatçısı Serkan Özdemir ve Pop müziği sanatçısı Taylan Ülger, konser verdi.

FOTOĞRAFLI

Yazarlar