Bucak Bucak'ta jandarma iki operasyonda 13 gram eroin ele geçirdi

Bucak'ta jandarma iki operasyonda 13 gram eroin ele geçirdi

03.11.2021 - 13:52 | Son Güncellenme:

Bucak'ta jandarma iki operasyonda 13 gram eroin ele geçirdi

Bucakta jandarma iki operasyonda 13 gram eroin ele geçirdi

 

Halim AKCA/BUCAK, (DHA) - BURDUR'un Bucak ilçesinde jandarma iki operasyonda 13 gram eroin, 2 uyuşturucu hap, 2 gram metamfetamin ve 1 tane uyuşturcu kullanma aparatı ele geçirdi.

Burdur Jandarma Komutanlığı ekipleri Ö.Y. ve A.Y.'nin kente uyuşturucu getireceği yönünde bilgi aldı. Openasyon başlatan jandarma Ö.Y. ve A.Y.'nin bulunduğu aracı tespit etti. Araçta ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramada, 5 gram eroin, 2 uyuşturucu hap ve 1 uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Bucak Cumhuriyet Başsavcılığınca Ö.Y ve A.Y. ifadeleri alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Burdur Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ihbar üzerine gerçekleştirdiği ikinci operasyonda da kente uyuşturucu getireceği iddia edilen B.D., V.K., N.A. ve S.Ç.'yi takibe alındı. Jandarma, B.D., V.K., N.A. ve S.Ç.'nin bulunduğu aracı belirleyip, arama yaptı. Aramada 8 gram eroin ve 2 gram metamfetamin ele geçirildi. B.D., V.K., N.A. ve S.Ç ifadeleri alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI