Bucak Bucak'ta kaldırım çalışması

Bucak'ta kaldırım çalışması

02.07.2020 - 10:45 | Son Güncellenme:

Bucak'ta kaldırım çalışması

Bucakta kaldırım çalışması

 

Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- BUCAK Belediyesi bu yıl içerisinde ilçenin çeşitli mahallelerinde ve yollarında 180 bin metrekare kilit parke döşemesi yapacak.
Bucak'ta Mimar Sinan Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesinde kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyen Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Ünal, "14 ay önce göreve geldiğimizde caddemizde asfalt dahi yoktu. İlk etapta sıcak asfaltını döktükten sonra refüj çalışmalarını yaparak refüj ortasına defne ağaçları diktik, şimdi de yeni nesil üç boyutlu kaldırım taşları ile engelli kardeşlerimizi de unutmayarak kaldırımlarımızı tamamlıyoruz" dedi.
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, göreve geldiği günden bu tarafa yaklaşık 200 bin metrekare kilit parke taşı döşemesi yapıldığını, bu yıl içerisinde de 180 bin metrekare kilit parke taşı için ihaleyi gerçekleştirdiklerini anlattı.
Başkan Emrullah Ünal, Yavuz Sultan Selim Caddesi'nde kaldırım çalışmaları tamamladıktan sonra tüm vatandaşları buraya yürüyüşe davet etti.

FOTOĞRAFLI