BurdurBurdur'da çiftçinin av tüfeğiyle öldürülmesiyle ilgili 6 sanığın yargılanması sürüyor

Burdur'da çiftçinin av tüfeğiyle öldürülmesiyle ilgili 6 sanığın yargılanması sürüyor

16.04.2025 - 19:22 | Son Güncellenme:

Burdur'da çiftçinin av tüfeğiyle öldürülmesiyle ilgili 6 sanığın yargılanması sürüyor

BURDUR (AA) - Burdur'un Bucak ilçesinde çiftçi Gökhan Tombak'ın av tüfeğiyle öldürülmesine ilişkin 6 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Haberin Devamı

Burdur 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın 8. duruşmasına, tutuksuz sanıklar Hasan U. (56), Emrah T. (28), Ahmet U. (28), Ahmet S. (28), Muhammet A. (22) ve Selahattin A. ile maktulün yakınları ve taraf avukatları katıldı.

Duruşmada tanıklar Osman K, Hakkı Ö, Mustafa T. ve Ahmet G. dinlendi.

Maktulün yakınları ve avukatları, sanıkların tutuklanmasını talep etti. Sanıklar ve avukatları ise beraat istedi.

Mahkeme heyeti, dosyadaki eksiklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Karaaliler köyünde çiftçilik yapan Gökhan Tombak (38), 1 Aralık 2022'de evinin önünde ölü bulunmuş, olaya ilişkin gözaltına alınan 6 şüpheliden Emrah T. ve Hasan U. tutuklanmıştı. Tutuklu sanıklar, önceki duruşmalarda adli kontrol şartıyla salıverilmişti.

Haberin Devamı

Davanın iddianamesinde, sanıklardan Emrah T'nin "tasarlayarak kasten öldürme", Hasan U'nun "öldürmeye azmettirme" ve diğer 4 sanığın ise "öldürmeye yardım etme" suçlarından cezalandırılması isteniyor.

KEŞFETYENİ
14 Şubat'ta aşkını ilan etmişti! Ne zaman sevgili oldukları ortaya çıktı
14 Şubat'ta aşkını ilan etmişti! Ne zaman sevgili oldukları ortaya çıktı

Cadde | 27.04.2025 - 07:55

Yarışma bittikten sonra aşkını ilan eden Semihcan, Sancakay Ilım ile ne zaman sevgili olduklarını açıkladı.