Denizli KOVALI KAHRAMANA KADINLARDAN TEŞEKKÜR

KOVALI KAHRAMANA KADINLARDAN TEŞEKKÜR

16.02.2015 - 14:53 | Son Güncellenme:

.

KOVALI KAHRAMANA KADINLARDAN TEŞEKKÜR

Denizli’de yol ortasında eşi tarafından bıçaklanan kadını elindeki kovayla kurtaran Mevlüt Tuğan’a çalıştığı fabrikadaki kadınlar teşekkür ederken, fabrikanın sahibi Ahmet Gökşin de Tuğan’a plaket ve tam altın hediye etti.
Denizli’de geçtiğimiz hafta meydana gelen olayda Ayşe Özdağ isimli bir kadın sokak ortasında eşi tarafından bıçaklanmıştı. Bu olayı gören Mevlüt Tuğan ise elindeki kova yardımıyla kadını öldürülmekten kurtarmıştı. Yaşanan bu olayın ardından Mevlüt Tuğan’a Denizli Valisi Şükrü Kocatepe teşekkür belgesi verirken, son hediye çalıştığı fabrikadan geldi.
Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Gökhan Tekstil’de çalışan Mevlüt Tuğan için fabrikanın yemekhanesinde tören düzenlendi. Kadın çalışanların hafta sonu vahşi bir şekilde öldürülen Özgecan Aslan için siyah giyindiği gözlenirken, düzenlenen törende konuşan Gökhan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gökşin, "Denizli’de maalesef talihsiz bir olay yaşandı. Bu olaya şahit olan şirketimiz çalışanı Mevlüt Tuğan olaya duyarsız kalamadı. Hatta canını tehlikeye atarak bir kadının hayatını kurtardı. Yaşadığımız toplumda böyle kahramanlara ihtiyaç var. Hiçbir şekilde şiddet çözüm değildir. Biz bunu kabul edemeyiz. Kadına şiddet ise hiç kabul edilmez. Mevlüt’ü bu davranışından dolayı kutluyorum ve plaket veriyorum" dedi.
Şirket çalışanlarından İpek Kahveciler ise, "Hafta sonu tatsız bir olay yaşadık. Kadınlara olan saygının artması lazım. Bu konuda ilk iş ailede başlıyor. Keşke Mevlüt gibi arkadaşlar artsa. Kadınlara olan şiddet sona erse. Mevlüt’e çok teşekkür ederim" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Ahmet Gökşin, Mevlüt Tuğan’a plaket ve tam altın hediye etti.