Diyarbakır Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu: Büyük değişime imza attık

Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu: Büyük değişime imza attık

02.11.2021 - 10:49 | Son Güncellenme:

Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu: Büyük değişime imza attık

Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu: Büyük değişime imza attık

DİYARBAKIR, (DHA)-DİYARBAKIR Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte Mevlana Halit Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Evlere misafir olan Beyoğlu, yaptıkları hizmetlerle 2,5 yılda büyük değişime imza attıklarını söyledi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, “Ziyaret ettiğimiz,evine misafir olduğumuz vatandaşların sorununu çözerek duasını aldığımız insan sayısını unuttuk” diyerek, büyük değişime imza attıklarını kaydetti. Yıllarca ihmal edilmiş, sorunlarıyla beraber kaderine terk edilmiş bir bölgede insanların kalbini kazanmanın önemine dikkat çeken Beyoğlu,”Gönül, sosyal ve hizmet belediyeciliğini şiar edindik. Bu üç hedefin hepsi önemli ve hepsinde de hamd olsun başarılı olduk. Bugün Bağlar’da bize oy veren, vermeyen herkese hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bana göre başardığımız en önemli olay gönüllere girmemizdir. Vatandaşımız o sıcaklığı ve samimiyeti gördüğü için bizi böyle kabullendi” dedi.

Mevlana Halit Mahallesi’nde ziyaret ettiği esnaf ve evlerde vatandaşların hizmetlerle ilgili memnuniyetini soran Beyoğlu, gördüğü eksiklikleri kendisine ileterek eleştiride bulunan vatandaşlara da bu hassasiyetleri için teşekkür etti. Sorunları çözmenin belediyenin asli görevi olduğunu belirten Beyoğlu,”Bu makamların sahibi sizlersiniz. Biz sizlere hizmetkarız. Hep övgü olmaz, bize asıl yol gösterici olan halkın hakemliğidir, yapıcı eleştirileridir” şeklinde konuştu.

 

FOTOĞRAFLI