Diyarbakır Beyoğlu, destek oldu

Beyoğlu, destek oldu

23.11.2021 - 10:01 | Son Güncellenme:

Beyoğlu, destek oldu

Beyoğlu, destek oldu

DİYARBAKIR, (DHA) – DİYARBAKIR’ın Bağlar ilçesinde yaşadığı rahatsızlık sonucu 19 yıl önce iki ayağını da kaybeden ve tekerlekli sandalyeye mahkum olarak yaşamını devam ettiren 56 yaşındaki Eşref Öztek’in evine misafir olan AK Parti Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ailenin yaşadıkları sorunların çözümü için destek olacağı sözünü verdi.

Bağlar Şeyh Şamil Mahallesi’nde ikamet eden Eşref Öztek, 19 yıl önce yakalandığı bir hastalıktan ötürü iki ayağını da kaybederek tekerlekli sandalyeye bağlı olarak yaşamak zorunda kaldı. 19 yıldır eşi tarafından bakılan 4 çocuk babası Öztek, devletin verdiği sosyal desteklerle geçimini sağlıyor.  Öztek ailesinin daveti üzerine eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte eve misafir olan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, aileye her türlü destek sözü verdi.

Beyoğlu, “Hastalık Allah’ın bir imtihanıdır. Bunda da vardır bir hikmet. Sabırla mücadele etmeye devam etmelisiniz” diyerek moral aileye moral verdi. Beyoğlu aileye her türlü destek olacağını sözünü verdi. Aile Beyoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

FOTOĞRAF