Diyarbakır Gençlerden Emniyet Müdürü Aşkın’ı ve polisleri duygulandıran hareket

Gençlerden Emniyet Müdürü Aşkın’ı ve polisleri duygulandıran hareket

20.01.2022 - 10:03 | Son Güncellenme:

Gençlerden Emniyet Müdürü Aşkın’ı ve polisleri duygulandıran hareket

Gençlerden Emniyet Müdürü Aşkın’ı ve polisleri duygulandıran hareket

Burak EMEK/DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR’da dün öğlen saatlerinde başlayan ve etkisini gece boyunca sürdüren kar yağışı sonrası kış lastiği uygulaması yapan trafik polislerini ziyaret eden Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, 5 gencin polislere çay yapıp getirdiğini görünce duygulandı. Yaşanan sohbetin ardından Emniyet Müdürü Dr. Aşkın ve polisler gençlerle hatıra fotoğrafı çekti.

Dün kentte etkili olan ve 25 ile 30 santime ulaşan kar yağışı sonrası İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi’nde görevli polisler kentin giriş ve çıkışları olmak üzere bir çok noktada eş zamanlı olarak kış lastiği uygulaması yaptı. Olası trafik kazalarını önlemek amacıyla soğuk havaya rağmen denetimleri Elazığ ve Şanlıurfa Karayolları üzerindeki polis noktalarında sürdüren ekipler, yüzlerce otomobili kontrol etti. Sık sık sürücülere uyarılar yapan ekipler, zeminden kaynaklı oluşabilecek gizli buzlanmaları hatırlattı.

EMNİYET MÜDÜRÜ AŞKIN, GENÇLERLE HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİ

Denetimleri Şanlıurfa- Diyarbakır karayolunda sürdüren ekipleri de ziyaret eden Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, polislere moral verdi. Dr. Aşkın, ziyareti sırasında polislerin yanında bulunan bir gencin elindeki çaydanlığı gördü. İsmi öğrenilemeyen gence, ‘Bu çaydanlık ne için’ diye sorunca gençlerden ismi öğrenilemeyen kişi, de ‘Onlar bizim güvenliğimiz için çalışıyor. Bu havada görev yapıyorlar. Polis ağabeylerimize çay yaptık getirdik’ cevabını aldı. Bu sözler üzerine duygulanan Aşkın, gençlerle sohbet etti.

Emniyet Müdürü  Aşkın, gençlerle yaptığı sohbetin ardından hatıra fotoğrafı çekerek bölgeden ayrıldı.

FOTOĞRAFLI