HaniYürürken kalp krizi geçirip yere yığıldı, hastanede öldü

Yürürken kalp krizi geçirip yere yığıldı, hastanede öldü

22.11.2024 - 11:10 | Son Güncellenme:

Yürürken kalp krizi geçirip yere yığıldı, hastanede öldü

Yürürken kalp krizi geçirip yere yığıldı, hastanede öldü

İlhami ÜNAL-Seyfettin EKEN/HANİ (Diyarbakır), (DHA)- DİYARBAKIR'da caddede yürüyen Recep Aydoğdu (60), birden yere yığıldı. O anlar kameraya yansırken, kalp krizi geçirdiği belirlenen Aydoğdu, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Olay, dün Hani ilçesi Hükümet Caddesi'nde meydana geldi. Recep Aydoğdu, kaldırımda yürürken bir an duraksadıktan sonra yola inerek tekrar yürümeye başladı. Aydoğdu, birkaç adım attıktan sonra yere yığıldı. O anlar kameraya yansırken, çevredekiler Aydoğdu'nun yanına gelerek 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. Hastaneye kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği belirlenen Aydoğdu, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aydoğdu'nun cenazesi, yakınlarına teslim edilerek Dereli Mahallesi'nde toprağa verildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

KEŞFETYENİ
Sağlık durumu kritik! 'Acil vasi atanması gerekiyor'
Sağlık durumu kritik! 'Acil vasi atanması gerekiyor'

Cadde | 16.06.2025 - 08:24

Nihal Candan'ın hastanede tedavisi devam ediyor. Dün hastanede doğum gününü kutlayan Nihal Candan'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme yaşandı.