Düzce AK PARTİ DÜZCE MERKEZ İLÇE KONGRESİ YAPILDI

AK PARTİ DÜZCE MERKEZ İLÇE KONGRESİ YAPILDI

08.12.2014 - 14:59 | Son Güncellenme:

.

AK PARTİ DÜZCE MERKEZ İLÇE KONGRESİ YAPILDI

AK Parti Düzce Merkez ilçe 5. Olağan kongresi yapıldı. Kongrede Durmuş Arslan yeniden ilçe başkanlığı görevine seçildi.
Çamlı Köşk’te yapılan merkez ilçe kongresine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati, Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Osman Çakır, Düzce Belediye başkanı Mehmet Keleş, İl başkanı Metin Kaşıkoğlu, ilçe belediye başkanları, ilçe teşkilat başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhalefet parti temsilcileri ile delegeler katıldı.
Kongrede bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Keleş, belediye başkanı olduğu günden bu yana belediyenin yaptıklarını anlatırken, önümüzdeki süreçte ne yapacaklarını da dile getirdi. Keleş, “Türkiye artık seçim sürecine girdi. 2015 genel seçimleri Türkiye’nin tamam mı devam mı seçimi olacak. Ben halkımızın devam kararı vereceğinden eminim, ancak bizler teşkilat olarak anayasayı değiştirecek çoğunluğu sağlamak için çok iyi çalışmalıyız” diye konuştu.
Başkan Keleş ardından kürsüye gelen Milletvekili Osman Çakır ise milletvekilliği döneminde bölgeye kazandırılan eğitim yatırımlardan söz ederek 60 okulun yapıldığını ve bunun Düzce tarihinde bir ilk olduğunu söyledi. 2015 seçimlerinin zirveyi geçme ve yeni Türkiye olma hedefinin mihenk taşı olacağını söyleyen Çakır, yolumuza devam etmek, kutlu davayı zafere ulaştırmak için çok çalışmak gerektiğini söyledi.
Milletvekili İbrahim Korkmaz ise AK Parti teşkilatlarının büyük medeniyet davasının motor gücü olduğunu söyleyerek, beldelerden başlayarak ilçe, il bütün teşkilatların gençleştirilmesi gerektiğini “ben değil biz“ diyen dava adamlarının ortaya çıkmasını istedi
Birlik beraberlik mesajları veren il başkanı Metin Kaşıkoğlu da teşkilat olarak 2015 yılında yapılacak genel seçimlere Düzce’nin hazır olduğunu ve en iyi sonucu almak için çaba sarf edeceklerini söyledi.
Kongrede son konuşmayı yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati ise, eski Türkiye ile Yeni Türkiye arasındaki karşılaştırmayı yaparak, AK Parti döneminde kazanılan haklardan söz etti.
Konuşmaların ardından Durmuş Arslan tek aday olarak girdiği seçimleri kazanarak yeniden merkez ilçe başkanı oldu. Arslan’ın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.
Ali Süler, Ayşe Yıldırımoğlu, Bülent Çıtlak, Davut Biriktir, Ercan Gençcan, Güzin Çobanoğlu, Hakan Kuşçuoğlu, Hakan Yılmaz, Hasan Aktürk, Hasan Kudal, Hatice Şeyma Diriklik, Hülya Yıldırım, Hüsnü İnan, İmran Önen, Kenan Ercan, Levent Sivrikaya, Mehmet Akar, Metin Çalışkan, Muhammet Ali Toramonoğlu, Murat Sipahi, Mustafa Dinç, Ramazan Topal, Ruhet Ak, Selma Dilek Korkmaz, Serkan Yıldız, Şaban Aydın, Tekin Hacıoğlu, Yunus Mercan, Zeynep Dönmez.