Düzce DÜZCE’DE LEZZETLER YARIŞTI

DÜZCE’DE LEZZETLER YARIŞTI

27.05.2014 - 16:46 | Son Güncellenme:

.

DÜZCE’DE LEZZETLER YARIŞTI

Düzce Belediyesi Meslek Edindirme Kursları yıl sonu etkinlikleri kapsamında Hanımlar Lokalinde yemek yarışması düzenlendi.
Vali Ali İhsan Su’nun eşi Zeliha Su, Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in eşi Gönül Keleş, Meclis Üyesi Gönül Asuk ve Nesrin Erkahraman’ın jüri üyesi olduğu yarışmada 150 farklı tat yarıştı. Kremalı pastalar, salata ve mezeler, şerbetli tatlılar ve kurabiyeler ile hamurişi ve börekler kategorilerinde gerçekleştirilen yarışmada dereceye girenlerin isimleri şöyle:
Hamurişi ve börekler kategorisi; 1. Düzce mantısı Esra Akboğan, 2. Güneş böreği Aysun Can, 3. Boşnak böreği Meryem Yıldız.
Salata ve mezeler kategorisi; 1. Çerkes tavuğu Fidan Yıldırım, 2. Köz biberli tavuk salatası Fatma Bayraktar, 3. Ceviz yatağında patlıcan Hatice Günaydın.
Şerbetli tatlılar ve kurabiyeler kategorisi; 1. Burma tatlısı Canan Al, 2. Kekli baklava Bilgin Gündoğdu, 3. Kellogs kurabiye Tuba Sivrikaya.
Kremalı pastalar kategorisi; 1. Gelin bohçası Aysun Can, 2. Pasta Havvanur Marka, 3. Çilekli pasta Elif Metek. Dereceye girenlere jüri üyeleri tarafından çeşitli hediyeler verildi.