Edirne Edirne Belediyesi 200 engelli çocuk annesine çiçek dağıttı

Edirne Belediyesi 200 engelli çocuk annesine çiçek dağıttı

10.05.2020 - 15:49 | Son Güncellenme:

Edirne Belediyesi 200 engelli çocuk annesine çiçek dağıttı

Edirne Belediyesi 200 engelli çocuk annesine çiçek dağıttı

Ali Can ZERAY-Resul ORUÇOĞLU/EDİRNE,(DHA)-EDİRNE Belediyesi Anneler Günü nedeniyle  200 engelli çocuk annesine  çiçek dağıttı.

Edirne Belediyesi, Anneler Günü'nde, kentte bulunan 200 engelli çocuk annesine çiçek verdi. Edirne Belediye Başkan Yardımcısı  Dr. Ertuğrul Tanrıkulu ve  belediye  personeli ile birlikte engelli çocukların evlerine giderek anneler günlerini kutlayıp çiçek verdi. Çiçeği alan anneler hatırlandıkları için çok mutlu olduklarını belirtirken, bazı anneler duygulanarak göz yaşlarına hakim olamadı.

Engelli  çocukların anneleri inanılmaz bir çaba gösterdiğini söyleyen Edirne Belediye Başkan Yardımcı  Ertuğrul Tanrıkulu, “Annelerimizin hakkı hiçbir zaman ödenmez. Bize katkıları asla ödenmez. Annelerimizi çok seviyoruz. Koronavirüsü salgının yaşandığı şu günlerde engelli çocukları olan annelerimize birer tane çiçek vererek, onların Anneler Günü’nü kutluyoruz. Engelli anneleri gerçekten inanılmaz bir çaba gösteriyorlar. İnsan üstü bir çaba gösteriyorlar. Çocuklarına o kadar güzel bakıyorlar o kadar güzel ilgileniyorlar ki bunu hak ediyorlar "dedi.

Engelli annesi Aysel Taftin, "Çok mutlu oldum. Çok duygulandım. Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Bütün annelerin Anneler Günü kutlu olsun. Anneler çok değerlidir. Annelerin ayağının altında cennet vardır. Annelerin kıymetini, değerini bilelim. Dünyaya bir tane geliyor anne" dedi.

 

Yazarlar