Edirne Edirnespor, teknik direktör Cahit Erçevik ile anlaştı

Edirnespor, teknik direktör Cahit Erçevik ile anlaştı

24.06.2021 - 17:17 | Son Güncellenme:

Edirnespor, teknik direktör Cahit Erçevik ile anlaştı

Edirnespor, teknik direktör Cahit Erçevik ile anlaştı

Olgay GÜLER / EDİRNE, (DHA)- TFF 3’üncü ligde mücadele eden Edirnespor’da geride kalan sezonun ortasında, Çatalcaspor’dan gelerek takımda olumlu ibre çizen teknik direktör Cahit Erçevik ile yeni sezonda da  yola devam kararı alındı.

Edirnespor’da 2020-2021 sezonunda Kızılcabölükspor maçının ardından yolların ayrıldığı Ahmet Yavuz’un ardından sözleşme imzalanan teknik direktör Cahit Erçevik ile yola devam kararı alındı. Edirnespor Kulübü Başkanı Savaş Üner,  geçen sezonun ikinci yarısında başarılı bir süreç geçirdiklerini ifade etti. Sezonu hedefin üzerinde bitirdiklerinin altını çizen Üner, 2021-2022 sezonu için teknik kadroyla anlaşmanın sağlandığını söyledi. Üner, en kısa zamanda iç ve dış transferlere de başlanacağı kaydetti.

Edirnespor yönetimine teşekkür eden teknik direktör Cahit Erçevik, geçen sezon son 10 hafta kala başladığı Edirnespor serüveninde bu sene final yapmak için el birliğiyle hareket edileceğini belirtti. Edirnespor’da görev almaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Erçevik, "İnşallah her şeyin en güzeli olur" dedib

Edirnespor’un teknik direktörü Cahit Erçevik, Sportif Direktörü Murat Baytaroğlu, Yardımcı antrenör Ertuğrul Dağaltın, Kaleci antrenörü Serkan Erbay ve Yardımcı antrenör ise Ümmet Bora Sönmez oldu.