Keşan Gönüllü gençler limanda çevre temizliği yaptı

Gönüllü gençler limanda çevre temizliği yaptı

15.09.2021 - 17:26 | Son Güncellenme:

Gönüllü gençler limanda çevre temizliği yaptı

Gönüllü gençler limanda çevre temizliği yaptı

Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE’nin Saros Körfezi’ne kıyısı bulunan Keşan ilçesine bağlı İbrice Limanı’nda gönüllü 4 genç tarafından çevre temizliği yapıldı. Limandan toplanan onlarca poşet çöp, belediye temizlik ekiplerine teslim edildi.

Saros Körfezi’ndeki İbrice Limanı’da gönüllü gençler Efe Çetin, Hasan Çetin, Halil Çelikten ve Deniz Güzel, plastik, cam ve benzeri atıkları topladı, çevre farkındalığı mesajı verdi. Toplanan onlarca poşet çöp, Keşan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Keşan Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Çevreye duyarlı, doğaya saygılı örnek gençlerimize sonsuz teşekkürler, sizi yürekten alkışlıyoruz. Gençlerimiz ibrice Limanı'nda onlarca poşet çöp topladı. Hepimiz gelecek nesillere sağlıklı bir çevre bırakmak için gençlerimiz gibi örnek çalışmalara imza atmalıyız. Çevreye duyarlı, doğaya saygılı örnek gençlerimize sonsuz teşekkürler, sizi yürekten alkışlıyoruz. Çevre dostu bir belediye olarak bölgemizi temiz tutmak için çok çalışmaya devam edeceğiz, söz veriyoruz” denildi.