Keşan Keşan Belediye Başkanı'ndan semt sahasının kapısını kıranlara sitem

Keşan Belediye Başkanı'ndan semt sahasının kapısını kıranlara sitem

26.09.2021 - 16:40 | Son Güncellenme:

Keşan Belediye Başkanı'ndan semt sahasının kapısını kıranlara sitem

Keşan Belediye Başkanından semt sahasının kapısını kıranlara sitem

Ünsal YÜCEL/KEŞAN (Edirne), (DHA)- EDİRNE’nin Keşan ilçesinde belediyenin ‘11 mahalleye 11 semt sahası’ projesi kapsamında İspat Cami Mahallesi’ndeki sahanın demir kapısı kırıldı. Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “Kapıyı kırdınız da elinize ne geçti? Lütfen emeklerimiz boşa gitmesin. Güzel işler yapmak istiyoruz, birlikte de başarıyoruz” dedi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca desteklenen ve Keşan Belediyesi tarafından yürütülen, ‘11 mahalleye 11 semt sahası’ projesi kapsamında İspat Cami Mahallesi’ndeki Çamlıkent mevkisine saha yapıldı. Sahanın demir kapısı, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kırıldı.
Duruma tepki gösteren Keşan Belediye Başkanı Helvacıoğlu, "Kapıyı kırdınız da elinize ne geçti? Lütfen emeklerimiz boşa gitmesin, parklarımıza zarar vermeyelim. Güzel işler yapmak istiyoruz, birlikte de başarıyoruz, zarar verilmesine müsaade etmeyelim. Keşan'ımız çok güzel hizmetleri hak ediyor. Keşan hepimizin, sahip çıkmak da hepimizin görevi. Çamlıkent bölgemizde yaptığımız semt sahasının giriş kapısına zarar verildiğini görüyoruz. Hepimizin emek ve vergileriyle yapılan bu alanlara zarar verenleri gördüğümüzde lütfen güvenlik güçlerine haber verelim. Bu alanlarda tüm Keşan'ın emeği var. Keşan hepimizin” diye konuştu.
Helvacıoğlu, daha sonra semt sahasındaki çocuklarla bir süre futbol oynadı.

FOTOĞRAFLI