Keşan Keşan Belediye Kütüphanesi hizmete açıldı

Keşan Belediye Kütüphanesi hizmete açıldı

29.03.2021 - 17:35 | Son Güncellenme:

Keşan Belediye Kütüphanesi hizmete açıldı

Keşan Belediye Kütüphanesi hizmete açıldı

KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE’nin Keşan ilçe Belediyesi Selim Sesler Konferans Salonu içerisinde hazırlanan belediye kütüphanesi hizmete girdi.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, Keşan Halk Kütüphanesi Müdür V. Temel Akıncı ile Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Andaç Gedik, belediye kütüphanesini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Helvacıoğlu, Kütüphaneler Haftası’nın 29 Mart-4 Nisan 2021 tarihleri arasında kutlandığını belirterek, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Keşan Halk Kütüphanemiz ile iş birliğinde belediye kütüphanemizi oluşturduk ve vatandaşımız faydalanmaya başladı. Biz de bu anlamlı haftada, şehrimizin vizyonunu geliştiren önemli bir işe daha hep birlikte imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Belediyeciliği yol, su ve altyapı gibi birincil hizmetlerin çok ötesine taşımak istiyoruz” dedi.

Kütüphaneye ödüllü isim yarışması düzenleyeceklerini ifade eden Helvacıoğlu, “Ama şimdi buraya yakışan bir isim bulmamız gerekiyor. Burası Keşanlıların olduğuna göre ismini de Keşan’da yaşayanların koymasını istedik. Bu anlamda bir isim bulma kampanyası başlatıyoruz. Bu kampanya ödüllü olacak. Bu konuda iletişim numaramızı yakın zamanda ilana çıkacağız. Bağışladığınız kitaplar ile raflarımız dolmaya başladı. Kitap konusunda vatandaşımızdan hızlı bir dönüş oldu. Kitap bağışlayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.